Review Rating Display

Onze klanten zeggen ★★★★☆ Excellent

4.6 uit 5 op basis van 100+ reviews Bekijk zie hier!

Javascript error.

 • Wij printen standaard met een dikte van 0,2 mm. Moet dit anders zijn, neem dan contact op.
 • Wil je meerdere producten in één keer laten printen, ga dan naar 3D printservice bulk;
 • Wil je meer weten over 3D printen, hoe werkt 3D-printen?
 • De doorlooptijd van het 3D printen is ongeveer 2-5 werkdagen, afhankelijk van de te printen modellen en de huidige wachtrij. Wil je graag weten hoe lang het printen duurt, vraag het even in de comment;
 • Geen verzendkosten vanaf 29 euro in Nederland en 39 euro in België;
 • Upload via de configurator je bestanden. Wij accepteren: stl, obj, png, step;
 • Wanneer de bestelling klaar is, ontvang je een track and trace, waarna we deze opsturen.

In 3D-printen verwijzen “vullingen” (infill) naar het interne raster of patroon binnenin een object dat helpt om structuur en stevigheid te bieden zonder het volledig massief te maken. Dit bespaart materiaal en verkort de printtijd, terwijl het de benodigde sterkte behoudt. De keuze van de vulling hangt af van het beoogde gebruik van het geprinte object:

 1. Laag Percentage (10-20%): Geschikt voor decoratieve objecten die geen aanzienlijke belasting zullen dragen. Bespaart tijd en materiaal.

 2. Gemiddeld Percentage (20-50%): Biedt een goede balans tussen sterkte en materiaalgebruik. Ideaal voor functionele onderdelen die enige belasting moeten weerstaan.

 3. Hoog Percentage (50-100%): Voor objecten die maximale sterkte en duurzaamheid vereisen. Verbruikt meer materiaal en verlengt de printtijd, maar is noodzakelijk voor onderdelen onder hoge stress.

Voor het kiezen van het juistemateriaal is het belangrijk om rekening te houden met het doel van het object.

 1. PLA: Ideaal voor prototypes en decoratieve objecten, makkelijk in gebruik, maar beperkt in sterkte en hittebestendigheid.
 2. PLA Extra Sterk: Biedt meer sterkte dan standaard PLA, geschikt voor objecten die meer belasting vereisen.
 3. PLA Silk: Voor objecten met een zijdeachtige, glanzende afwerking; esthetisch aantrekkelijk maar vergelijkbaar in sterkte met standaard PLA.
 4. PETG: Sterk, duurzaam, en flexibel, weerstaat chemicaliën en hitte, goed voor functionele onderdelen.
 5. TPU: Zeer flexibel en elastisch, ideaal voor onderdelen die moeten buigen, zoals telefoonhoesjes.
 6. ASA: Lijkt op ABS maar met betere UV- en weersbestendigheid, geschikt voor buitengebruik.
 7. ABS: Sterk en hittebestendig, perfect voor functionele onderdelen die belasting weerstaan, vereist een verwarmd printbed.
 8. PA-CF (Nylon): Combineert een hoge temperatuur- en chemische weerstand met een uitzonderlijke mechanische veerkracht en uitstekende dimensionale stabiliteit. De aard van de vezels zorgt ervoor dat de onderdelen zeer sterk en uiterst star blijven.

De keuze hangt af van de eisen van je project, zoals sterkte, flexibiliteit, afwerking en blootstelling aan omgevingsfactoren.

WIl je meer weten over de vulling of materiaal keuzes, kijk dan in onze materiaakleuze gids.

De printservice van 3D On Demand werkt op de volgende manier:

 1. Klanten sturen hun ontwerp naar 3D On Demand, in de vorm van een digitale 3D-modelbestand. Via een van de configurators.

 2. 3D-Demand beoordeelt het ontwerp op haalbaarheid en optimaliseert het, indien nodig, voor productie met behulp van 3D printing-technologie.

 3. Het product wordt geprint op één van de geavanceerde 3D-printers van 3D-Demand, die laag voor laag het object opbouwt volgens het ontwerp.

 4. Nadat het product is afgedrukt, wordt het grondig gecontroleerd op nauwkeurigheid, kwaliteit en uitstraling. Indien nodig, wordt het nog verder bewerkt of gepolijst. 

 5. Er wordt een track and trace gestuurd
 6. Het eindproduct wordt verzonden naar de klant of beschikbaar gesteld voor ophalen.

De printservice van 3D-Demand biedt een snelle, efficiënte en betaalbare manier om 3D-producten te produceren, van prototypes tot productieonderdelen. Het bedrijf heeft een uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van 3D printing, wat betekent dat klanten de zekerheid hebben van een kwalitatief hoogwaardige service.

Wij hanteren onderstaande staffels, wanneer je grote objecten wilt printen kunnen wij ook een custom prijsopgave doen.

Aantal stuks Order Korting op order
3 5%
10 10%
25 15%
50 20%
100 25%
250 35%