1. Wat zijn de levertijden voor 3D-afdrukken?

De levertijden voor 3D-afdrukken kunnen variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van het model, evenals de drukprioriteiten die u kiest. Over het algemeen duurt het tussen de 1-7 werkdagen voor een standaard afdruk te voltooien.

  1. Welke materialen kunt u gebruiken voor 3D-afdrukken?

We bieden een breed scala aan materialen voor 3D-afdrukken, waaronder ABS, PLA, Nylon, TPU en meer. Bezoek onze website voor een volledige lijst met beschikbare materialen en hun specifieke eigenschappen.

  1. Hoe kan ik mijn 3D-model uploaden voor afdrukken?

U kunt uw 3D-model uploaden via onze website door uw bestand te selecteren en vervolgens de drukinstellingen te selecteren. U kunt ook een link naar uw model op een cloudopslagdienst delen. Let op dat alleen de populaire bestandsformaten worden ondersteund zoals STL, OBJ en VRML.

  1. Kan ik een aangepaste grootte kiezen voor mijn 3D-afdruk?

Ja, u kunt een aangepaste grootte kiezen voor uw 3D-afdruk. U kunt de afmetingen van uw model aanpassen voordat u het uploadt, of  tijdens het upload proces aanpassen.

  1. Kunt u mijn 3D-model ontwerpen of aanpassen?

Ja, we bieden ook ontwerp- en aanpassingsdiensten voor 3D-modellen. Neem contact op met ons team voor meer informatie over deze diensten en de kosten ervan.

  1. Welke betalingsmethoden accepteert u?

We accepteren verschillende betalingsmethoden, waaronder iDEAL, creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

  1. Wat is uw beleid voor retourneren en restitutie?

We bieden een tevredenheidsgarantie voor onze 3D-afdrukken. Als u ontevreden bent met uw aankoop, neem dan contact met ons op binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. We zullen uw aankoop dan restitueren of opnieuw afdrukken.