3D On Demand staat klaar voor al jou 3D print vragen en ondersteuning.

3D Printservice

A title

Image Box text

Wat is een 3D Printservice?

3D printservice is in Nederland sterk in opkomst en biedt een revolutionaire manier van productie voor bedrijven en individuen. Het proces omvat het ontwerpen van een product op een computer en het vervolgens produceren van een fysiek object door het op te bouwen laag voor laag met behulp van speciale 3D-printers. Dankzij de verbetering van technologie en afname van kosten is 3D printing steeds toegankelijker geworden en biedt het een uitstekende oplossing voor snelle prototyping, productie van kleine aantallen en de productie van unieke producten. Veel bedrijven en instellingen in Nederland zijn zich aan het richten op 3D printservice, aangezien het nieuwe mogelijkheden biedt om producten te ontwerpen en produceren op een meer efficiënte en flexibele manier.

Wat kost een 3D printservice?

Onze 3D printservice start vanaf 1,00 en kost ongeveer 4,00 per print uur. Deze prijs wordt berekend tijdens het uploaden van je product in onze configurator en kun je direct inzien. Voordat je besluit om zelf 3D te gaan printen, is het belangrijk om rekening te houden met de kosten voor de aanschaf van een 3D printer en de benodigde filamenten. Daarnaast is het ook goed om te overwegen of je bekend bent met de vereiste nabewerkingen en de nodige ervaring en kennis bezit op het gebied van 3D printen. Als dit niet het geval is, is het een slimme keuze om gebruik te maken van onze 3D printservice in Nederland. Hierdoor bespaar je jezelf een hoop zorgen en moeite.

Hoe maak ik een 3D model?

Een 3D printer wordt aangestuurd door CAD (Computer-Aided Design) en maakt gebruik van computergestuurde technologie. Het proces van 3D printen begint met het maken van een 3D ontwerp met behulp van speciaal ontworpen software. Het CAD model van het te printen object wordt vervolgens omgezet in een STL (Surface Tessellation Language) bestand. Dit bestand wordt door de meeste 3D printers gelezen en deelt het 3D object op in een polygonale structuur. De computer geeft vervolgens instructies aan de 3D printer over welke acties moeten worden uitgevoerd om de gewenste 3D print te produceren. Wil je ondersteuning met het maken van een model, neem contact met ons op!

3D printen in Nederland

Bij onze 3D printservice “3D On Demand” kun je snel en eenvoudig 3D modellen en onderdelen laten afdrukken. Onze naam verraadt al dat wij op aanvraag werken, waardoor je nooit meer hoeft te wachten op reserveonderdelen. Het 3D printen is tegenwoordig een geavanceerde productietechniek die niet alleen geschikt is voor serieproductie, maar ook voor productie-tools en machineonderdelen.

Het proces om een model in 3D te laten afdrukken is eenvoudig: upload een .STL of .CAD bestand en selecteer de gewenste opties. Direct zie je de kosten voor het 3D printen. Als je tevreden bent met de prijs, dan starten wij met het snelle 3D printproces in Nederland.

Trust Score Box

Klanten

4.000+

Prints

25.000+

★★★★★
TrustScore 4.6

100+ reviews

Bestel 3D-geprinte Onderdelen Online

Ontdek de toonaangevende 3D-printservice van Nederland voor bedrijven en particulieren. Begin vandaag nog met printen!

start met printen